Bier blog

De opkomst van Barrel Aged bieren

De opkomst van Barrel Aged bieren

Geplaatst door Rick Kempen, bierambassadeur van Bier&cO on 28th Mar 2024

Houtrijping, ofwel het laten lageren van bier op houten vaten – het is de laatste jaren een van de meest beeld- en smaakbepalende trends in Bierland. Vroeger, toen alles beter was, deed men niet ander … meer lezen
Nieuw: Voeg een kaartje toe

Nieuw: Voeg een kaartje toe

Geplaatst door Dare to Drink Different on 12th Mar 2024

Is er binnenkort iemand jarig of wil jij iemand verrassen of een hart onder de riem steken met een passend biercadeau? Sinds vandaag kun je bij ons ook een kaartje met een persoonlijke boodscha … meer lezen
Smaakvolle combinaties met Slow Food

Smaakvolle combinaties met Slow Food

Geplaatst door Rick Kempen, bierambassadeur van Bier&cO on 4th Mar 2024

De bierrevolutie is wel eens vergeleken met de Slow Food beweging. Per slot van rekening is de bierrevolutie vooral een uiting van bewustwording: bewustzijn van smaak, kwaliteit en variëteit, van da … meer lezen
Biertrends in 2024

Biertrends in 2024

Geplaatst door Rick Kempen, bierambassadeur Bier&cO on 29th Jan 2024

Nog nooit is een jaar zo lastig geweest om te voorspellen als 2023, schreven we verleden jaar. En eerlijk gezegd: dat vinden we voor 2024 ook! Het blijft een enorme uitdaging om, voor zowel brouweri … meer lezen
De opkomst van alcoholvrij bier

De opkomst van alcoholvrij bier

Geplaatst door Rick Kempen, bierambassadeur Bier&cO on 18th Jan 2024

Wie in 2010 had gezegd dat alcoholvrij bier in 2023 al bijna 10% van het totale biervolume zou uitmaken, was zeer waarschijnlijk met een klam lapje op het voorhoofd en de armen stevig op de rug gebo … meer lezen